top of page

Kumpi kannattaa, kampanja vai sosiaalinen projekti?

Erityisesti järjestöjen ja julkisen sektorin kanssa toimiessani olen huomannut, että hyvien asioiden edistämiseksi tehdään kyllä paljon, mutta yleensä panos-tuotossuhde jää heikoksi. Syy on usein siinä, että toimitaan liian lyhyellä aikajänteellä, hajautetusti, pisterahoituksella ja vailla riittävää kumppaniverkkoa. Siksi tavoitteiden ja resurssien epäsuhta irvistää ikävästi monesta hyvää tarkoittavasta yhteiskunnallisesta kampanjasta. Pitäisi miettiä enemmän verkostoitumista ja konseptin laajentamista mahdollisimman monelle toimijalle, kuten myös viestin sosiaalista kantavuutta. Esimerkkinä rohkeasta, rajoja rikkovasta sosiaalisesta projektista käyköön vaikka Monokini2.

Katja_monokini2.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page