top of page

Sisältöjen tekijä, viestien muotoilija

"Hyvin kirjoitettu sisältö on brändille paitsi olennainen imagonrakentaja, myös tärkeä osa asiakaspalvelua. Selkeys tekee ostamisen helpoksi."

- Mika Niiniranta, Copywriter

KAIKEN TAKANA ON

TARINA.

Menestyviä brändejä, yrityksiä, tuotteita, palveluita ja jopa ihmisiä yhdistää yksi asia. Asia, joka on kaiken maineen ja menestyksen takana. Kaikilla on kerrottavanaan tarina. Tarina kertoo miksi olen tässä, miksi teen, mitä teen ja miksi toimin niinkuin toimin. Tarina avaa päähenkilönsä luonteen ja motiivin. Se antaa toiminnalle suunnan. Samalla se luo suhteen yleisöön ja mahdollisuuden samastumiseen. Se antaa meille mahdollisuuden päättää ollako puolesta vai vastaan, symppaanko vai dissaanko.

 

MIKA NIINIRANTA

Jos olisin viini, olisin uinuvan tulivuoren tuulisella rinteellä, tuhkan ja laavakivien keskellä kasvaneista paikallisrypäleistä tehty, kunnon kuorikontaktissa kehittynyt, meripihkanvärinen, maitohappojen tyylikkäästi pyöristämä, mineraalinen ja raikas valkoviini, jonka kypsymispotentiaali on parhaiden Bordeauxin punaisten luokkaa.

Mutta koska olen ihminen, olen mainossanoittaja, konseptisuunnittelija, journalisti, viiniasiantuntija, kokki ja kansainväinen seikkailija. Elämän ja vaimoni rakastaja. Parempi näin, eipä tarvitse kehittyä pullossa. 

 
60443047_10156376998485745_4499450903710
bottom of page