top of page

Anna videon herättää tarinasi eloon

Nopea netti, uuden sukupolven mobiililaitteet ja sosiaalinen media ovat lisänneet vauhdilla videoiden katselua ja jakamista verkossa. Vaikka valtaosa videonkatselusta on vapaa-ajan viihdettä, myös yritysvideoiden ja mainosten jakaminen on entistä helpompaa ja jopa edullisempaa. Mutta hutiloiden ei synny hyvää tässäkään lajissa.

Onnistunut video edellyttää tietenkin mietittyä käsikirjoitusta. Käsikirjoitus määrittelee sisällön ja kerronnan tyylin. Se myös auttaa pitämään tuotannon aikataulussa ja kustannukset kurissa. Hyvin käsikirjoitettu video voi palvella monessa roolissa; mainoksena, tuote- tai yritysesittelynä, johdantona seminaarille tai presentaatiolle, käyttöohjeena tai perehdytyksenä noin esimerkiksi.

Animaatio on hyvä tapa elävöittää kerrontaa ja tehdä kustannustehokkaasti vaikuttavia tarinoita. Animaatiolla voi elävöittää infografiikkaa ja avata isoja asiakokonaisuuksia havainnollisesti. Esimerkistä käyköön DNA:lle käsikirjoittamani työn muuttumisesta kertova animoitu video.

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page